Beoordelingen van Restaurant de Hekseketel Nes Ameland

Recente recensies van Restaurant de Hekseketel Nes Ameland

5 sterren na 234 reviews

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sliptong! Wij komen zeker terug.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laten bezorgen, keurig op tijd. Eten zag er goed en verzorgd uit. Salade apart in een saladebeker. Het was allemaal erg lekker. Volgende x komen we zeker weer. Hopelijk dan weer op het terras

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke Pizza en gauw klaar

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de Mixed grill, kluifduet en spareribs met gebakken aardappelen en frisse salade erbij besteld. Panna cotta toetje na was fijn! Heerlijk gegeten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Fijn dat het goed warm wordt bezorgd door zeer vriendelijk personeel.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De gamba's zijn echt een aanrader!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten. Spareribs.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit voor afhalen het was warm ,alleen varkenshaas was veel te droog Van de mix grill..

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top! Eten was echter stuk minder. Spareribs waren droog en zat geen saus op. Daarnaast waren de portie friet en zalm echter heel karig. Al met al een dikke teleurstelling en je verwacht meer voor €41

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Bezorging was snel en de bezorger was vriendelijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijsnogal hoog voor geleverde producten

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, en heel snel dit is in de coronatijd waaren flexibel en kreeg gelijk het eten mee!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Garnalencocktail, Sliptongen en cheesecake zijn een aanrader Bezorging op het afgesproken tijdstip.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voortreffelijk gegeten en keurig op tijd! Gaan zeker deze vakantie week nog een keer bestellen.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was top! Stond ook netjes klaar op het afgesproken tijdstip.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer als van ouds! Hopelijk kunnen we snel weer in het restaurant terecht. Tot 1e pinksterdag!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, en de bezorging was snel, werd aangegeven dat de bezorging ongeveer om die tijd kwam en dat was ook zo, Top en zeker om nog eens te bestellen

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima, wel half uurtje te laat maar was geen probleem.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snelle bezorging en goed warm! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, royale porties!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en erg lekker!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De boerensnitzel was lekker en groot! En een ruim portie de gamba's met een zeer smakelijke knoflook saus. Alles goed op temperatuur. Echt smakelijk gegeten. De gezelligheid kwam van ons zelf, maar dus wel geholpen door de Heksenketel.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de site besteld en kon tijd van 19.15 aangeven. Al vrij snel een mailtje dat het 19.30 werd. Om 19.45 maar gebeld. Opmerking het is bijna klaar. Om 20.00 geleverd. Waarom een tijd van bezorgen aangeven en waarom niet even bellen terwijl tel nummer bekend is. Hier win je geen vaste klanten mee🙁

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de corona, eten afgehaald en op de hotelkamer opgegeten het was heerlijk, top geregeld en ik hoop dat we weer snel in jullie restaurant kunnen eten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Goed overzichtelijk bestellen. Je wordt op de hoogte gehouden van de bezorging👍 Prima bezorging.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bestelling werd keurig op tijd bezorgd!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top als altijd! Ook in deze tijd blijven jullie kwaliteit leveren.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld van onze salade en de cheesecake ging er daarna ook lekker in. Complimenten

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en goed op temperatuur! Was lekker

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was netjes op tijd!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, helemaal compleet en heel erg lekker! Kortom: TOP!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een goede prijs! Vriendelijk geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ut waar hearlek de carpaccio in de toetjes!!Tot de folgende kear maar weer😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals vlees , mooie ruime porties. Smaakvolle salades. Lekker crème brullé. Kortom Gewelg gegeten! Op de hoogte gehouden van levertijd

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend en lekker gegeten, snelle bezorging.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en ondanks de sneeuwbui op tijd en warm bezorgd!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles op tijd. Goed op temperatuur. Erg smakelijk. Aanrader.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten tegen een schappelijke prijs. Een aanrader!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Tijdens de Corona crisis eten afgehaald. Fantastisch lekker gegeten en snel geholpen. Prima ervaring.1

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo team Hekseketel, dank voor het lekkere eten wat wij mochten ontvangen. Met name de meerval was zeer bijzonder! Vriendelijke afhandeling aan de telefoon en prima bezorging!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Was wel veel ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi op tijd bezorgt👍🏻

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We begonnen met een voorgerecht van ossenhaascarpaccio, heerlijk! Een goed vullend voorgerecht, ook niet zuinig aan met ingrediënten super lekker! Vervolgens begonnen aan het hoofdgerecht. Vier personen hadden een mixed grill en twee personen de kipsate. Heerlijk! Het vlees, de patat en of de gebakken aardappels tot aan de saus en de salade heerlijk!! Op het eind een volle maag, maar toch je wil nog even een afsluiter! Het toetje, cremebrulee. Heeerlijk! Wat een sensatie in je mond! Al met al dus weer heerlijk gegeten! Bedankt :) en hopelijk tot de volgende keer in het restaurant !

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snel bezorgd! Zeker weer een keer bestellen daar.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Echt van genoten en zeker genoeg ;)

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kipsate gehad

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Site werkt perfect. Je wordt van stap tot stap op de hoogte gehouden van de status je bestelling en die komt exact op tijd. En lekker gegeten ook nog :).

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en betaald. De gerechten werden op het gevraagde tijdstip bezorgd. Het eten was heerlijk, ook geleverd met een heerlijke salade. Wij zijn erg tevreden!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was een beetje smaakloos. Iets meer zout en peper en het waren 5sterren geweest.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsaté was heerlijk mals, de frites precies goed en een lekkere salade erbij. Heerlijk gegeten!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten was erg lekker en we bestellen graag nog een keer

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! 😋 Wat mij betreft had er wat minder dressing op de sla gemogen onder de Carpaccio. Maar smaakte prima. De crème brulees werd om gevochten hier. Die waren prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat we vrijdagavond eerst te horen kregen dat de keuken om 19.15 al gesloten was - i.p.v. 19.45, hebben we op zaterdagavond kunnen genieten van een heerlijke mixed grill met salade!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De porties friet waren klein! Prijs in verhouding tot de kwaliteit en kwantiteit ligt te hoog!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd én warm bezorgd.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging waren prima!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en kip piri piri gegeten....om te smullen.😋😋

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar: de bestelling doen, betaling, bezorging en het eten!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was goed warm. Milieuvriendelijke verpakking.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en warm!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging in hotel snel en goed. Eten was ook top, alleen beetje slappe friet door bezorging.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten, portie was voldoende, lekker toetje toegevoegd als gift ( top!)

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, alleen jammer dat ik niet het voorgerecht kreeg wat ik besteld had, stond wel juist op de bon maar iets anders gekregen helaas. Smaakte verder wel goed.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, snelle levering van een overheerlijke maaltijd!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 porties spareribs besteld en een kinderportie voor mijn zoontje van 2. Na de bestelling kregen we meteen een indicatie wanneer het bezorgd zou worden. Indicatietijd klopte precies en kregen netjes met inachtneming van de Corona regels ons eten afgeleverd. Porties waren meer dan goed en er zat ook nog een salade bij (wisten wij niet). Spareribs waren heerlijk. Ook de aardappeltjes en frietjes waren lekker. Frietjes zijn bij bezorging nog wel eens slap, maar dat was hier zeker niet het geval, gewoon lekker krokant. Wat ons betreft zeker een aanrader!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede porties en perfect op tijd geleverd

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Eten was lekker, bezorging top! Dit is echt een aanrader als je op Ameland verblijft. Ik weet zeker dat we hier tijdens ons verblijf nog een keertje gaan bestellen.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer erg goed, we hebben genoten. Tot een volgende keer.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk 😋👍 bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goed verzorgd

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet verwacht, de frietjes waren na de bezorging nog knapperig! Heel goede site, goed menu, goede organisatie, prima bezorging met telefonische aankondiging vooraf.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

afspraak om 18.00 uur kwamen pas om 19.30 dat vind ik niet kunnen had dan even gebeld nu zit je maar te wachten

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, heerlijk eten. Doen we zeker weer.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten was goed warm en het personeel erg leuk. Bedankt voor de leuke ballon

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was top! Erg snel en ze belden even vooraf omdat we in een hotel zitten. Eten was goed warm en erg lekker!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aardig personeel

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Spareribs! Genoten.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mixed grill Mooi rosé Geleverd op afgesproken tijd Aanrader

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en erg lekker!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten. Heerlijk vlees en een lekkere salade. Genoeg keuze qua sausjes Alleen mocht wel iets meer friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mix-grill was heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers gebakken brood en heerlijke snackjes! Super

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het! En fijn dat jullie meedachten met ons dieet!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke malse slibtong and spareribs gegeten. Salade apart in een beker is ook een goed idee. Kinderen lekker patat met frikandel. Was blij dat ik voor de jongens 1 portie had voor 2 kinderen want er was meer dan genoeg. Kinderporties zouden wat mij betreft iets kleiner kunnen maar liever teveel dan te weinig ;)

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens onze heerlijke week hebben we 2 keer bij de heksenketel bestelt. 1 keer muzes grill en 1 keer de grote garnalen. Beide keren was t heerlijk. Hele goede kwaliteit van vis en vlees. Heerlijke frites en alles lekker warm. De bezorgers waren op tijd en heel klantvriendelijk !! Echt n aanrader!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja super de salade mag wel zonder olijven en mis de bekende gepofte aardappelen maar voor de rest goede kwaliteit prijs verhouding

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte erg lekker. Bezorging netjes op tijd

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging volgens afspraak

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar. Goede berichtgeving over bezorgtijdstip.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sliptong was heerlijk. Ook gerecht compleet met frisse salade. prima !

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten we hebben genoten.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voor elkaar en erg smakelijk. Een aanrader op Ameland !

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd,lekker warm en heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Mixed grill en spareribs met creme brulee als nagerecht alles heerlijk op smaak. Bief heerlijk mals en medium gebakken. Kip sappig en spareribs verrukkelijk. Lekkere salade en malse friet erbij . Helemaal goed!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, gamba’s en carpaccio

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en precies op de afgedproken tijd geleverd. Top. Mooie manier van bestellen en afrekenen op hun website. Perfect in deze coronatijd.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mix grill was erg goed

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede portie, mooi optijd bezorgd en het smaakte allemaal heerlijk! Zeer aan te raden!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestel wel weer als we geen zin hebben om zelf te koken. 😊

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut precies afgeleverd, volledig corona Proof, netjes verpakt en waaaarm. Erg lekker gegeten, ook dat is niet onbelangrijk. Ruim voldoende vlees, lekkere échte gebakken aardappelen en salade.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met name lamsvlees was erg lekker. Bezorging was super snel.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals we gewend zijn weer erg lekker! Voor de eerste keer nu gebruik gemaakt van de thuisbezorgfunctie. We komen de volgende keer graag terug in het restaurant, maar de afhaal deed niet onder aan de restaurantervaring! Ook bezorging was top! Keurig op tijd en het eten was nog lekker warm en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies genoeg. Niet overvol, maar wel voldoende. Ook ruim voldoende sausjes. Spareribs mochten iets meer gekruid. Patat mocht iets meer door gebakken. Bezorging was wel kwartier later dan besteld. Wel top aan de deur afgeleverd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed verzorgd gebracht

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met goed verzorgde afhaalmaaltijden.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles nog goed warm en mooi op tijd bezorgd. Echt genoten! Ook heel goed rekening gehouden met glutenvrij. Dikke 10!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsaté was super. De gebakken aardappelen waren niet gebakken bij de schnitzels en overall was het eten flauw van smaak. Bezorging was zeer attent.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (op onze hotelkamer), bezorging was precies op tijd, met een vriendelijk telefoontje vooraf. Klasse!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima: de zalm was uitstekend, er hadden wel wat meer gebakken aardappelen bij gemogen om dat deze zo goed smaakten. De desserts waren ook 👍. Alles mooi verpakt. Goed alternatief voor het wegvallen van het uit eten gaan.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld vanaf het vakantie adres, eten was precies op tijd op de afgesproken plek, super! Spareribs waren goed, maar vielen niet van het bot af. Gevulde pasta was boven verwachting goed, lekkere smaak. Kippen vleugeltjes waren goed en lekker gekruid, maar waren pootjes ipv vleugeltjes. Overal zat lekkere frietjes, salade en saus bij, top! Heerlijk gegeten.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Bezorging op afgesproken tijd. Hulde

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden geen zin in koken, dus werd het afhalen. Bestellen via de site was eenvoudig, afhalen ging sdoepel en precies op de gecommuniceerde tijd. Alle eters hebben genoten van de maaltijd. Alleen jammer, dat patat zich zo slecht laat vershouden bij afhaaletren. Maar daar kan de Heksenketel ook niets aan doen.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker, sommige aardappeltjes wat koud. Salade goed

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit voldeed niet helemaal aan onze verwachting. De mixed grill had allemaal dezelfde kruiden, en het vlees was niet heel mals.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3x zalm 1x mixxed grill Was heerlijk! En exact op tijd bezorgd. Top!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Systeem stond uit

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Strak op tijd en heerlijk gegeten. Ruime porties en knapperige friet. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was in orde echter prijzig voor de hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dankzij het heerlijke eten en de fijne service hebben we genoten van "ons avondje thuis uit eten". Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte prima, aanrader dus.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Bezorging stipt op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel fijn. Alleen jammer dat er niet iets van een vorkje voor de salade was. Op onze hotelkamer hadden we die niet😉

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, besteld, keurig per email bevestigd en op tijd bezorgd. Precies de kwaliteit die we van “De Heksenketel” gewend zijn, alleen hebben we de gepofte aardappels bij de gerechten gemist:(

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas nog niet in het restaurant zelf geweest wegens de huidige lockdown. Gelukkig was bestellen wel mogelijk en daar geen spijt van! 4 heerlijke gerechten en allen prima kwaliteit! Bezorging stipt en vriendelijk en zelfs de friet was knapperig (anders meegemaakt) verpakking prima. Hopelijk volgend jaar het restaurant bezoeken

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, lekker eten, waar voor het geld. Een echte aanrader!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd bij de hotelkaner. Top!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten in royale porties, veel smaak en aardige heksen. Betoverende ervaring

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service en heerlijk gegeten. Bezorging precies op tijd!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was overheerlijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader als je thuis bezorging voor op Ameland zoekt! Was erg lekker!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was even lekker. Zeer goede kwaliteit voor een nette prijs. Bestemming precies op tijd geleverd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Helaas zonder de ambiance van het restaurant, maar met dezelfde kwaliteit! Voor herhaling vatbaar.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd gehaald bij de hekseketel. Een restaurant wat begrijpt hoe je in slechte tijden toch kunt overleven. Goede prijs kwaliteit

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , goede salades en heerlijke cheesecake, prima bezorging 👍

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de stroomstoring hebben wij een lekkere maaltijd mogen ontvangen, top!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een redelijke prijs. Correcte bezorging op het afgesproken tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima 👍🏻 Eten was heerlijk en mooi op tijd bezorgd

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten en het was nog lekker warm. Goed verzorgde mixed grill

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect !! Mooi op tijd bezorgt ,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op zich prima zag er verzorgd uit, een beetje jammer dat het niet echt warm was.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig geleverd Heerlijk gegeten Dank jullie wel

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top. Goed geregeld en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect,ook de bezorging. Voor herhaling vatbaar!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm, schnitzel en spareribs waren heerlijk! Goede porties met lekkere salade. Een aanrader.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima service!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alles goed warm, frietjes krokant en op afgesproken tijd bezorgd.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Eten was heel smaakvol en van uitstekende kwaliteit. Bestelsysteem makkelijk en duidelijk, goed geregeld en op tijd. Tip: een beetje minder royaal met de dressing over de vissalade en met de olijfolie over de vegapasta mag best, maar is misschien een kwestie van smaak. Aanrader!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Met name de maaltijd salades waren geweldig.Dank je wel voor het bezorgen op ons vakantie adres.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed. Grote portie, fijne sauzen, krokante frites

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging precies op tijd en het eten was geweldig. Echt heerlijk gegeten.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Broodbox en kipsate. Echt een aanrader.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles perfect gezorgd

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De erwtensoep was enorm goed gevuld en van een uitstekende kwaliteit. Bezorging prima en op tijd. Bestellen zeker nog eens.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was matig. Kip was erg droog en taai. Het garnituur van de schnitzel was niet goed doorbakken en de schnitzel was al koud.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Lekker en snelle , goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste ik mijn appelmoes, maar voor de rest als van "ouds" kwaliteit zoals ik gewend ben.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam keurig op tijd en heel vriendelijk. Eten was heerlijk en nog erg warm. Lekkere smaken, ruimschoots genoeg en ook de friet inclusief sausjes waren erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel vrijdag als zondag heerlijk genoten van jullie eten. Eenvoudig te bestellen en een fijne bezorger. In tijden van corona hebben jullie het goed op orde, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Ook de salade die erbij zat was fantastisch! En de toetjes...... voortreffelijk! Dat we iets langer moesten wachten dan we gevraagd hadden, was hierdoor zeker geen probleem!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, via mail bestelling volgen prima en bezorging op schema. Goede prijs-prestatie verhouding.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, lekker en snel bezorgd!!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorgd in warmhoudkist dus het eten was goed warm. Gaan we nog eens doen.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker, alles top en snel bezorging!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekkere spareribs. Maar de bijgerechten vielen erg tegen. Bakje patat en bakje sla (snackbar stijl) van een restaurant met ook zulke prijzen verwacht je toch net even iets extra als bijgerecht (bijv zoals op veel foto's het stukje mais oid) . De sauzen waren dan weer too much (misschien op de site een extra kopje maken welke sauzen iemand erbij wilt. Nu veel verspilling lijkt mij)

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wellicht is het diner iets te lang onderweg geweest. En daardoor te zeer afgekoeld. Misschien een tip: vervoer in warm houd box.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had van mij wel iets meer gekunt voor de rest was het heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling van spareribs en kipsaté was prima naar wens. Toen ik zag dat er maar één stokje satevlees was schrok ik even, had er (mede gezien de prijs) twee of drie verwacht. Achteraf bezien viel het reuze mee, het was een “rijk gevulde stok”.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, meer dan voldoende en prima bezorgservice van de heks op tijd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, netjes op tijd afgeleverd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld! Bestellen is makkelijk, bezorging keurig op tijd, lekker eten, goed verpakt! Top!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gebakken aardappels, mixed grill was ook een flinke portie. Top!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en zeker voor herhaling vatbaar

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten gehad! Vanavond snel weer bestellen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top! Tnx Lotte, Barend en Kick. :-)

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld en heerlijk gegeten

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede portie. Snelle levering, vriendelijke bezorging.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeelijk gegeten, het was lekker, warm en op tijd.. Dank jullie wel !!! En succes in deze moeilijke tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging stipt op tijd, eten goed warm. Was top.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super goede kwaliteit en warm thuisbezorgd. Lekker toetje erbij besteld en je hebt het restaurant aan je eigen keukentafel. Aanrader!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Goede kwaliteit van eten, en de bezorging was snel en erg vriendelijk

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om te bestellen, op tijd bezorgd. En het eten was heerlijk

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer mega lekker😇

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijke maaltijd, dat maakt ons verblijf in de stay@home tijd toch wat aangenamer!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond hebben wij voor het eerst eten besteld bij de Hekseketel. Eerder hebben we er wel eens in het restaurant gedineerd. Maar helaas kan dat nu even niet. Maar wat een goed alternatief is dit zeg! Allereerst hele fijne bezorging. Het eten zag er super goed verzorgd uit. En we hebben werkelijk geweldig gegeten! Echt alsof we thuis uit eten waren. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd, top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en lekker. Zo lekker dat we 2 keer in 1 week daar hebben besteld.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Netjes zoutarm zoals besteld! En netjes op tijd bezorgd!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben blij dat ik hier iets te eten heb besteld. Zooo lekker, vlees was "op het punt" gebakken. Aardappelen ook lekker gebakken, frisse salad en sauzen erbij. WOW!!! Als je honger hebt, bestel hier! 😍 Op duits: Ich bin froh, dass ich hier etwas zu essen bestellt habe. Fleisch war "auf den Punkt" gegart, gebratene Kartoffeln auch perfekt zubereitet, frischer Salat und leckere Soßen / Dips dazu. WOW! Wenn ihr hungrig seid: bestellt hier! 😍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, het eten was van hoge kwaliteit, net zoals we gewend waren in het restaurant. Onze complimenten, een echte aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker gegeten

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de spare ribs waren voortreffelijk!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het kindermenu hadden we zalm zonder hollandaisesaus besteld, omdat onze dochter dat niet lust. Helaas lag de overigens heerlijke zalm toch onder een flinke laag saus. Echt jammer. Nu heeft ze er bijna niet van gegeten. Aan tafel geserveerd hadden we het terug gestuurd, nu kan dat niet. De mixed grill kreeg qua kwaliteit 5 sterren, de spareribs waren wat droog..... Dat kost een ster.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer als we op Ameland zijn, komen we eten bij ons favoriete restaurant. Dit keer dus maar bestellen. Maar het was super lekker weer. Bezorg service prima.