Beoordelingen van Restaurant de Hekseketel Nes Ameland

Recente recensies van Restaurant de Hekseketel Nes Ameland

5 sterren na 515 reviews

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top gegeten

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal lekker eten in het restaurant maar dat was vorig en dit jaar niet mogelijk. Dus maar laten bezorgen. We hadden een portie sparetibs en kipvleugels piripiri Beiden perfect bereid en na bezorging goed van temperatuur. Goede communicatie over tijdstip van bezorging Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op de afgesproken tijd bezorgd, alles was goed op temperatuur en smaakvol. Meer dan genoeg, top dat we zo konden genieten van de Heksenketel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd op tijdstip zoals afgesproken. Eten was goed warm. Carpaccio, garnalencocktail, zalm en spare ribs vonden we erg lekker van smaak en mooie porties. De spaghetti vonden we wat te veel doorgegaard, wat flauw van smaak en portie was erg groot .

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en jullie waren op de afgesproken tijd op de juiste plaats 👍

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten werd keurig op tijd geleverd.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed Grill en Sliptong besteld. Heerlijk gegeten en prima prijs/kwaliteitsverhouding. Aanrader. Communicatie over bezorging ook uitstekend.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en ruim voldoende. Ook bezorgen is goed geregeld

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sateh en spare ribs smaakten goed., maar ik miste de sausjes voor de spareribs. Er was wel mayonaise en sojasaus,maar geen sausje voor mijn vlees. Dat was jammer

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Het eten was verrukkelijk en mooi op tijd bezorgd

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden Kip Piri Piri en Kip Saté met als keuze gebakken aardappeltjes. Afhaal. Grote portie’s met heerlijke gebakken aardappeltjes. Vier sterren omdat de salade misschien te verbeteren is met een dressing maar als geheel zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals elke jaar bij jullie. Toppers ga zo door

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld, snel bezorgd, heerlijk gegeten

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ruim op tijd.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Zalm was erg lekker.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Makkelijk bestellen via internet en keurig op tijd bezorgd bij de caravan !!! Aanrader

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd. Gaan we zeker nog eens doen.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pasta, fijn dat er salade bij werd geleverd. Bezorging keurig op tijd.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten wel wat teveel vlees voor ons. Maar ook een prima salade erbij.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en (h)eerlijk eten. Bezorgen van je maaltijd geeft ook een fijn vakantie gevoel.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en meer dan genoeg. Topvriendelijke communicatie

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker en goed verzorgd. Ook op tijd bezorgd

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw. Wel correct de fout hersteld

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zoals altijd👌👌👌

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was meer dan een half uur te laat, wat met een oorspronkelijke bezorgtijd van 19:30 toch behoorlijk vervelend was. Pas om 20:15 aan het eten. Vervolgens slappe friet, droge sla in een beker en een lange haar in mijn kip saté. Jammer! Gemiste kans.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 30 minuten later, maar het was Hemelvaart en dat hadden we eigenlijk wel verwacht door drukte. Het zou wel fijn zijn geweest als dat middels een appje / mailtje gemeld wordt. Dat wat we kregen smaakte goed, maar voor de kinderen hadden we 2 x losse friet besteld. We kregen 1 zakje friet welke qua hoeveelheid hooguit bestond uit 1 ouderwets bakje patat. Als dit 2 porties zijn, dan vinden we het wel zeer weinig. We vragen ons af of dat inderdaad 2 porties moet voorstellen of dat er per abuis 1 zakje friet te weinig in de tas is gedaan?

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en hopen ook gauw weer bij jullie te kunnen eten

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Een aanrader!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, makkelijk kunnen bestellen en ophalen. Ik kan er heel kort over zijn: ik ga hier zeker weten nog een keer bestellen

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op aangegeven tijd op locatie bezorgd. Aanrader!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gegeten voldoet aan de verwachting

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke site om online te bestellen. Het eten was goed warm en heerlijk ! We hebben genoten. Vlees mals zoals het hoort te zijn ! Er werd 1 minuut van te voren gebeld dat ze er bijna waren. Ook als afhaal een dikke aanrader ! Maar graag komen we ook snel weer een Terug voor een etentje in jullie restaurant als het weer kan !

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekkere spareribs echt een aanrader

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als wij op Ameland komen zoeken wij altijd de Hekseketel op. Ons favoriet!!! Door de bekende maatregelen zat er geen bezoek in, daarom online besteld. Ook via deze weg een top service. Besteld, keurig gebeld ter bevestiging en fantastisch bezorgd op ons vakantie adres. En het eten...HEERLIJK, we hebben lekker getafeld, het was smaakvol en keurig verzorgd. Dank jullie wel!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhaalmaaltijden tijdens verblijf op Ameland: spare ribs, gegrilde zalm, saté en de vegetarische spaghetti. Allemaal heerlijk, goed verzorgd, goede smaak en goede portie. Alle gerechten krijgen een lekkere salade erbij. Dikke prima! Aanrader.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten, service van bezorgen tot ons huisje was fantastisch! Aanrader!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ze hebben netjes gebeld dar de bezorger onderweg was naar hotel Nes

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service met email en bellen over tijdstip bezorging. Lekker gegeten.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, erg lekker en nog goed warm toen het bezorgd is.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt genoten van de sliptong en van gamba’s. We konden het eten snel ophalen. Goed geregeld

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de Jutterssalade met een mixed grill smaakte prima. Vandaag terug om tussen de middag broodje carpacio en broodje zalm te proberen. Was ook prima ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie kwaliteit eten en bezorging mooi op tijd met melding dat eten onderweg was, goede service. Enige minpuntje was dat de bestelling niet geheel klopte (2x friet ipv bestelde gebakken aardappelen 1x) en dat de opmerking bij de bestelling niet is meegenomen. Maar verder zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Prima verzorgd en bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en werd gratis bezorgd. Prima voor elkaar👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijk personeel, werd goed op de hoogte gehouden. En de prijs was goed voor wat je krijgt

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Op tijd bezorgd. Toetje was vergeten maar werd heel snel opgelost! Zeker een aanrader.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en grote porties.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, op tijd bezorgd. Mixed grill en zalm waren heerlijk.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk eten!! Zeker een aanrader!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en op tijd (en vriendelijk) bezorgd!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Goed op temperatuur. Op tijd geleverd. Dus: van harte aanbevolen.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was heerlijk en voldoende.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Een absolute aanrader! De mixed grill, de kipsate en de schnitzel geprobeerd de afgelopen dagen. Maar het was allemaal heel lekker. Je krijgt er ook nog een heerlijke verse salade bij. Doen dus!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gerecht en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en Keurig op tijd bezorgd

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 dagen achter elkaar besteld. Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en goede service. Echt een aanrader!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, goed contact, lekker eten!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de spare-ribs. Was goed warm, lekkere friet en goede sla

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke slibtong en saté bij ons hotel laten bezorgen! Prima verzorgd en precies op tijd. Aanrader!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Een telefoontje is handig zodat je weet dat ze onderweg zijn...dan is het niet erg als de bestelling ietsje later komt.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes en goed verpakt. Warme,ruime porties en smaak vol. Top.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Topservice.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke site, op tijd geleverd, royale porties. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze vakantie bij 3 restaurants besteld en tot nu toe de beste!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was prima. Jammer dat de opmerkingen bij de bestellingen niet gelezen worden. Met onze opmerking werd niets gedaan.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was goed, de meerval ook. Ik dacht alleen dat er warme groenten bij geleverd zouden worden, maar dat was niet zo. Wel een behoorlijke hoeveelheid sla, maar daarbij miste ik de dressing.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf ons vakantieverblijf een maaltijd besteld, en heerlijk gegeten. Bestelling online gemakkelijk te plaatsen en met Ideal betalen. Ook extraatjes gemakkelijk bij te bestellen. Bezorging ietsje te laat, maar zal vast door drukte zijn geweest, dus geen probleem!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk sparerib menu gegeten! De kwaliteit was super! Erg lekker gegeten.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service lekker eren

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x vegetarische pasta besteld. Prijs- kwaliteit was prima. Op tijd geleverd en het was warm. Gisteren ook een pannenkoek op t terras gehad. Vriendelijk personeel.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

4 van de 5 hebben zeer smakelijk gegeten. 1 persoon met burger (niet goed doorbakken) helaas minder. Alles was op tijd. Complimenten nogmaals

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke to go maaltijd besteld. Mixed grill was lekker en erg veel. Bezorgd in ons hotel en het was nog prima warm. Aanrader!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden geleverd op de beloofde tijd. Top!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk, wat hebben wij heerlijk gegeten. De lekkerste mixed grill tot dusver gehad en dat zijn er nogal wat! Super kwaliteit!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten, spareribs waren wat minder qua smaak (mixed grill) de rest was super! Heerlijk mals, voldoende smaak. Qua bezorging keurig een paar minuten van te voren gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het vlees van de mixed grill was wat droog. Daarnaast moest ik 20 minuten in het restaurant wachten tot ik m’n bestelling mee kon nemen naar huis.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk mals vlees en grote porties. Helemaal compleet met een lekkere salade! Wij hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Lekker eten, lekkere toetjes, vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld eten was goed warm en waren grote porties heel lekker gegeten

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op de aangegeven tijd bezorgd.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De spaghetti in een kartonnen bak was een erg slecht idee: de bodem was volledig doorweekt en papperig. Ze waren niet meer op te tillen. Met moeite op een bord geschoven. Voortaan de saus apart?

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging keurig op de afgesproken tijd. Het eten was heerlijk.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig op tijd klaar. Heerlijk gegeten.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heel lekker, vlees en salade perfect jammer dat de patat dat niet was. De bezorging was precies op aangegeven tijd, top.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime portie! Zeer vriendelijke bezorger.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten geluncht porties zijn groot en goede kwaliteit.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd weer lekker en goed geregeld👍

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de Juttersalade besteld. Was heerlijk vers, ruim voldoende en op tijd bezorgd. Kortom, een aanrader!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super geregeld En het eten was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en meer dan je op kunt. Zelfs de biefstuk van de mixed grill was nog steeds medium. Kortom, aanrader om af te halen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal oké, daar is ook alles meegezeten. De snackbox waren de kaassouflees leeg. En de kipsnacks waren te lang gefrituurd die waren deels tegen het zwarte aan. € 27,95 is voor z’n emmertje echt veel te duur! Zijn geen kwaliteits snacks. De kip en spareribs waren lekker. Maar ook hierbij € 32,00 voor z’n emmertje veel te duur voor wat je krijgt en kwaliteit is gewoon niet bijzonder. Bezorging keurig op tijd!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vriendelijke medewerker belde ons netjes om te zeggen dat het erg druk was en dat het wel even duurde. En kwamen netjes de afgesproken tijd bezorgen. Eten was erg lekkere en voldoende. Zeker de moeite waard om te eten bij de Hekseketel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en leuk bezorgd. Heel super ook dat telefonisch de latere bezorgtijd ook direct werd doorgegeven. Top. Dat het uiteindelijk nog ietsje later werd, ach eten stilt de honger!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en veel!. Communicatie omtrent bezorging, bestelling prima! Eten was lekker warm. Heeft ons goed gesnaakt.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond al klaar, wat fijn was. Vlees was te doorbakken en daardoor droog, ook de friet was hard en droog. De cheesecake is een aanrader!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was top, wou met mij meedenken toen ik een broodje niet voor 2 personen wou maar voor 1 persoon en bracht het me dan ook en het eten was heerlijk!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling heeft 2,5 uur geduurd. Meerdere malen de beloofde tijd overschreden. Gewoon slecht dit. Een groot deel van ons dagje Ameland moeten spenderen aan het wachten op eten in de hotelkamer. Aan de telefoon werden gratis toetjes beloofd als goedmaker, zaten niet bij de bestelling. Verder was de schnitzel erg taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en de spareribs en kipsate waren heerlijk!! En als toetje echt genoten van de cheesecake.. Brengservice was top, duidelijk wanneer ze zouden komen en ook nog een belletje dat het onderweg was. Onze complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de bezorging en natuurlijk over het eten....bijna net zo echt als in t restaurant. Zeer Smaakvol

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 salades besteld, de Juttersalade en de Hekseketel salade. Beide gerechten waren heerlijk. Verse producten en een lekkere dressing. Top!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt heerlijk! We hadden voor 4 kids elk een kindermenu met verrassing, erg leuk! Minder leuk was dat je daar 8 euro per stuk voor betaalt en er dan maar een handjevol patatjes in zitten. Dat kun je echt niet maken.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ipv aardappelen werd overal patat bij geleverd ipv 50/50. verder goede smaak goede porties.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De volgende keer hopen wij bij jullie in he restaurant te eten.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, en voldoende!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer goed! Je krijgt genoeg en het is zo lekker, ik raad het zeker aan:)

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Correcte en snelle bezorging. Maaltijden waren van uitstekende smaak/kwaliteit en meer dan ruim voldoende. TOP

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben erg lekker gegeten. De zalmbonbon van mij was echt super en de mix van kipkluifjes en spareribs waren erg goed. Spareribs hadden iets gaarder gemogen, ze vielen niet niet van het bot af. De porties waren lekker groot, dus er was ruim voldoende. Bezorger was erg vriendelijk, alleen iets aan de late kant, maar het eten was nog heerlijk warm. Dat hebben we elders wel eens anders gezien.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, en goede hoeveelheid. Even een belletje vlak voor bezorging.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd. Hoge kwaliteit ! Kortom top !

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Top eten / snel geleverd⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima correcte berichtgeving en vlotte bezorging en kwaliteit prima.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed verzorgd. En heel snel bezorgd. Wij hebben heerlijk gegeten en komen zeker nog eens bij jullie terug!!!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten die snel werden bezorgd. Jammer dat ze het biertje waren vergeten.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger per abuis in 1 ste instantie op verkeerde adres Verder alles goed

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie keuze, makkelijk bestellen en prettig bezorgd

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Van de week al contact gehad met de vraag of er iets op de kaart staat voor iemand met koemelkallergie en gluten intolerantie. Was allemaal geen enkel probleem! Kon gewoon bestellen wat ik wilde en dat werd het gerecht aangepast. Dus vanmiddag besteld, vanavond opgehaald. Werkelijk heerlijk gegeten! Wat een topservice! Wat fijn, een restaurant waar men je niet liever ziet vertrekken wannneer je over allergenen begint.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Wat ontzettend fijn om te horen!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk , vrijdag de sliptongetjes en zaterdag de Gamba’s mmmmmmm

Reactie van Restaurant de Hekseketel:daar doen we het voor ! wat ontzettend goed om te horen! hartelijk dank voor uw reactie en we hopen dat we u in de toekomst weer tot uw dienst kunnen zijn!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten. Precies op tijd bezorgd. Vriendelijke en gastvrije medewerkers!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Daar doen we het voor, fijn! Hartelijk dank voor uw reactie, en we hopen u spoedig weer van dienst te kunnen zijn!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor thuisbezorging werkelijk uitermate goede kwaliteit!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Wat goed om te horen!, wij gaan altijd voor de best mogelijke kwaliteit en vinden het ontzettend fijn dat dat ook zo door u gewaardeerd wordt. Hartelijk dank voor uw reactie

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten voor een goede prijs! Voordat het werd geleverd werd even gebeld wat super was!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Goed om te horen! Bedankt voor uw reactie!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De bestelling was op tijd en goed warm.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:kijk, daar doen we het voor! Bedankt voor u reactie en graag tot een volgende keer!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging rap! Ik kan de mixed grill aanbevelen!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Uitstekend, wat fijn om te horen! Bedankt voor uw reactie!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Restaurant de Hekseketel:in 1 woord: Top! Dank u wel

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voluit 100%

Reactie van Restaurant de Hekseketel:prima! wat goed! bedankt voor uw reactie

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Top!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Tijdens onze vakantie en de corona periode hier ons avondeten besteld. Erg lekker, grote porties, een echte aanrader! Als de corona maatregelen soepeler worden komen we hier zeker terug om in het restaurant zelf van het eten te genieten!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Hartelijk dank voor uw reactie, goed om te horen! Wij verheugen ons op uw komst!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi op tijd 👍

Reactie van Restaurant de Hekseketel:uitstekend!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, lekker warm thuis gekregen. dank

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Graag gedaan, tot uw dienst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben afgelopen weekend ons diner laten bezorgen bij ons huisje in Nes. De bezorging verliep uitstekend en ze waren erg vriendelijk. Het diner was boven verwachting lekker!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Goed om te horen! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten! Zalm & Carpaccio als voorgerecht, die hadden we nog wel een keer willen hebben, echt zo lekker 😍. Vlees was ook lekker, goed op smaak. Helaas niet helemaal warm, maar dat lag ook aan ons zelf; het voorgerecht eerst opeten duurde iets langer waardoor het hoofd was afgekoeld (besteld in coronaperiode)

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Wat fijn om te horen! Wij hopen u in de toekomst vaker blij te maken met onze gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en mooi op tijd.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Fantastisch! Hartelijk dank voor uw reactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt zo enorm lekker gegeten!!! Dikke prima!!!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerechten waren met zorg opgemaakt en smaakten fantastisch. Hoofdgerechten waren ook goed! Snelle en vriendelijke bezorging.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Goed om te horen, daar doen we het voor! Hartelijk dank voor uw reactie

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een goed adres. We hebben een heerlijke mixed grill gegeten. Bezorging op de afgesproken tijd en alles was goed heet. Zeer tevreden. Een aanrader.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:uitstekend, hier worden wij blij van! Bedankt

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant de Hekseketel:dank u wel voor uw reactie!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze lockdownsituatie bij De Heksenketel makkelijk online te bestellen en laten bezorgen in het hotel tijdens ons weekendje Ameland. Heerlijk warm, exact op tijd en erg lekker. Goed betaalbaar. Kortom waar voor je geld!! TOP.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Graag gedaan, daar doen we het voor! Bedankt voor uw reactie.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische maaltijd. Goede service.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Fijn om te horen, hartelijk dank!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten! Het eten was voortreffelijk, netjes op tijd bezorgd. Ik ben geen fan van bezorg diners, maar dit was top kwaliteit! Chapeau!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen week meerdere keren besteld bij de heksenketel. Was elke keer keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. 👌🏻

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor de recensie en super om te horen dat elke bestelling weer zo goed is geweest.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Such a great food. Out of the Corona situation it was delivered, but the staff of Hekseketel have done their very best to prepare the food like in a 5 star restaurant. The food was 100% fresh and done with love for food. The taste was great and everybody was happy with the food. Thanks team Hekseketel for such a nice dinner!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Thank you for this awesome review, nice to hear that it was a joy for you guys!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (mixed grill/silptongetjes)! Prima bezorging (op tijd/ warm eten).

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor de recensie en dat het goed in smaak viel maakt ons blij :) graag tot een volgende keer weer.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het menu staan weinig vegetarische gerechten. En in de tegenwoordige tijd verwacht je toch meer keuze. Hier liggen kansen. Wat er werd aangeboden was overigens zalig.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Dat is goed om te horen! Fijn dat het goed in de smaak is gevallen. Wij hopen u de volgende keer weer goed van dienst te kunnen zijn.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Dinsdag schnitzel dag.Heerlijk gegeten, goede service en het eten was goed warm toen we thuis kwamen.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Dat is dan heerlijk thuis komen, niet hoeven koken en gelijk beginnen met de heerlijke maaltijd. Bedankt voor uw recensie.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voortreffelijk!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Fijn om te horen dat het zo goed in de smaak viel allemaal!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk👍

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor de mooie positieve recensie, blij om te horen dat het zo in de smaak was!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten weer 👍

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor de mooie positieve recensie, blij om te horen dat het zo in de smaak was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Raar dat het bestelde.eten van een ander restaurant kwam? Van restaurant Srtanders? Vond de kwaliteit wel goed maar wel behoorlijk aan de prijs

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed om zo te kunnen bestellen, op tijd bezorgd, was lekker!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor uw 5 sterren recensie , fijn dat de ervaring zo goed was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de paasdrukte duurde de bezorging wat langer. Hier hebben we alle begrip voor. Hebben het zelfs geleverd in Hollum. Het eten was wederom heerlijk. Hebben er van genoten. Eten altijd bij de Heksenketel als we op Ameland zijn. Helaas door Covid niet mogelijk. Dit was een goed alternatief. Komende zomer weer, dan hopelijk weer op het terras.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer hartstikke lekker!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Uitstekend! hartelijk dank voor de reactie en tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor de 5 sterren recensie!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,alles lekker vers,met smaak. Aanrader!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Fijn om te horen dat het allemaal zo goed bevallen is. Bedankt voor het compliment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag bestelling was op tijd. De zaterdag bestelling zouden we om 18..30uur de bestelling bezorgd krijgen. Na 15 min. Nog geen bestelling. Heb gebeld en had het idee dat jullie onze bestelling over het hoofd hadden gezien. Jullie beloofden na 2 min. De bestelling te bezorgen. Al met 3 kwartier na 18.30uur de bestelling bezorgd. Jammer dat er geen excuus was.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd bezorgd door de heks en het was heerlijk.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor de mooie positieve recensie, blij om te horen dat het zo in de smaak was!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan gepland maar het eten was heerlijk!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill was goed en ruim voldoende. Erg lekkere salade erbij

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Goed om te horen dat onze porties en bijgerechten goed in de smaak vielen!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies conform afspraak en eten goed warm. Smaak van het eten was wat minder dan wat we gehoopt hadden. Kip was bijvoorbeeld heel droog, saté saus heel vloeibaar en weinig smaakvol, friet leek gebakken in oud vet. Overigens was het geheel netjes ingepakt, voorzien van veel sausjes.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Wat spijtig om te horen, wij trachten er naar om alles zo smaakvol mogelijk te bereiden. Helaas heeft dit bij u niet het gewenste resultaat opgeleverd. Ondanks dat hopen wij dat u wellicht in de toekomst uw keuze is om wederom bij ons te gaan bestellen. Zodat we dan aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Hartelijk dank voor uw reactie en hopelijk tot spoedig!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld Heerlijk eten Voldoende Uiterste vriendelijke personeel

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor de mooie positieve recensie, blij om te horen dat het zo in de smaak was!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle levering. De mix grill is een aanrader.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Heel fijn om dit te lezen, en de mixed grill is ook een goeie voor de vlees liehebber!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De salade was heel erg lekker. Schnitzel en patat vielen ook erg in de smaak.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor de recensie en fijn om te horen dat jullie zo lekker hebben gegeten. Hopelijk de volgende keer weer maar dan in het restaurant :)

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten, en voldoende eten! Erg lekker en op tijd met bezorgen! Aanrader!!😋

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor uw 5 sterren recensie , fijn dat de ervaring zo goed was.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel makkelijk te bestellen via internet. Precies op tijd bezorgd. Het was echt heerlijk! Ga zo door! Als we weer op Ameland zijn dan gaan we weer wat bestellen als deze service nog mogelijk is afhankelijk van hoe de coronacrisis verloopt. Hartelijk dank voor het genotene!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Fijn dat de ervaring zo goed geweest is, en zolang we in deze rare periode zitten blijven we deze service aanbieden. Maar hopelijk mogen we jullie in het vervolg in ons mooie restaurant ontvangen.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke bezorger met humor dus dat begon goed. En het eten was vervolgens ook goed. Het vlees was mals en goed bereid. Grote portie! Wij hebben genoten, dankjewel.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Leuk om te lezen , dat de bezorger een leuke indruk heeft achter gelaten, en fijn dat het eten zo goed smaakte !

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was super op smaak en goed op temperatuur! Zeker een aanrader.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Bedankt voor de mooie woorden dit zien we altijd graag terug! Bedankt hier voor.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was verrukkelijk. Snelle service en zeer nette personeel . Dank je wel Bas.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Fijn om te horen dat het allemaal zo goed bevallen. Bedankt voor het compliment!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere sliptongetjes gegeten. Héérlijk bereid. Precies op de afgesproken tijd bezorgd!

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Wat fijn om te horen! De volgende keer staan we weer graag voor u klaar! Wij wensen u een fijn paasweekend!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en net iets voor de tijd geleverd bij het hotel. Prima kwaliteit en goed warm.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Wat goed om te horen! Wij wensen u een ontzettend mooi paasweekend toe! met vriendelijke groet, team hekseketel.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was mooi op tijd klaar :D Vis was goed

Reactie van Restaurant de Hekseketel:goed om te horen! wij wensen u fijne paasdagen toe!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed bevallen👍

Reactie van Restaurant de Hekseketel:uitstekend! bedankt voor uw reactie, wij wensen u fijne paasdagen!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schnitzel en gebakken aardappels waren heerlijk. Schnitzel had wat mij betreft iets langer gebakken mogen worden.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Wat goed om te horen! Wanneer u dit de volgende keer van te voren aangeeft, kunnen wij daar rekening mee houden. Fijne paasdagen , bedankt voor uw reactie

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit snelle levering kortom klasse!!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfekt gegrilltes Fleisch, so wie ich es gewohnt bin. Ich bin seit vielen Jahren Stammkunde und werde es auch bleiben, weil die Qualität einfach unfassbar gut ist. Auch die Beilagen sind spitze! Macht bitte weiter so! -Euer treuer Stammkunde Marcus ;o)

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk allemaal. Allemaal veel en erg lekker Wel gek om het in een hotel te laten bezorgen en daar om borden en bestek te vragen Misschien tip om er in zo’n geval weggooi borden en bestek bij te leveren. (Meerprijs?)

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging door vriendelijke jongen. Het eten was heerlijk, vooral de sliptong: voortreffelijk klaargemaakt.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De grote salade Hekseketel en de Jutterssalade waren beide perfect. Complimenten aan de kok. Deze salades zullen wij zeker nogmaals bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Top geregeld met de bezorging. Hartelijk dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Smaak van het is eten goed. Mooie hoeveelheid vlees, gevarieerde salade, patat bij bezorgen toch altijd wat slapper, cheesecake lekker in combinatie met roodfruit. Grolsch radler vindt ik lekker combineren met vlees. Presentatie van het eten zou wat beter kunnen maar ja het blijft natuurlijk behelpen met bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goeie gamba’s. En lekker bezorgd in ons hotel. Aanrader

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk eten. Zelf gehaald, omdat we dichtbij verblijven. Goede kwaliteit.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een goede prijs. Vriendelijk personeel!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker thuis gegeten! Top.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruim voldoende eten! Echt een aanrader

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer top! Zijn hier al eens eerder geweest om heerlijk te tafelen. Helaas is dat nu met corona niet mogelijk. Wij hebben daarom online besteld en al snel kwam de bezorger bij ons appartement waar wij verbleven. Het eten was weer super en uitgebreid tot in de puntjes. Bedankt! Wij zijn fan.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig verzorgd, op tijd bezorgd in het hotel en makkelijk online te bestellen!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Een aanrader. Volgende keer komen we graag in het restaurant eten. Dat ziet er ook heel gezellig uit. Maar voor nu, prima geregeld, hartelijke ontvangst, zalm en sliptong erg lekker.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op afgesproken tijd, en lekker eten. Zeker een aanrader

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en een lekkere salade.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd en het eten smaakte prima. Een tip- kwestie van persoonlijke smaak overigens - doe bij de mixed grill een bakje met vleessauce of jus om het wat sappiger te maken.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Wij hadden kip saté die was super mals. Heerlijke salade en gebakken aardappeltjes erbij. Precies op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Wij hebben genoten!!!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging top. Voor herhaling.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit uit de kunst. Heerlijk gegeten. Doen jullie goed👌👍

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima op tijd en nog lekker warm. Restaurant een aanrader.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top en de bezorging op tijd, een aanrader dus....

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, alles was nog goed warm. Deze keer hebben we mixed grill besteld en we hebben gesmuld. Heerlijk eten en goede service.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit en service

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect. Niks op aan te merken!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere gerechten, flinke porties! Erg goed we hebben genoten van ons diner!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , voor prima prijs! Goede service.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!!! Verschrikkelijk lekker eten, veel, uitgebreid en bezorging op tijd. Hadden de sliptongen en Amelander meerval, was genieten ;)

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg teleurgesteld met de kwaliteit van het eten. Vlees gortdroog, leek wel uit de diepvries. Patat was slap, vis smaakte raar. Er was eigenlijk niks goed aan. En dat voor 95 euro. Een enorme domper op een prachtige dag

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het heeft ons prima gesmaakt!!!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevulde Spaghetti was heerlijk en ook de zalm! Netjes bezorgd bij ons vakantie adres.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, warm en op tijd bezorgd

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen jammer dat het koud was

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed klaargemaakt, vers en lekker warm, lekkere knapperige patat met alles erop en eraan qua sausjes en dat zelfs thuisbezorgd bij onze vakantiewoning! Top, wij hebben inmiddels vaker besteld en gaan dat zeker nog eens doen

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse maaltijd met zorg klaargemaakt

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten, heerlijke salade. Was vlot bezorgd en warm. Wij waren er erg blij mee!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke slibtong en alles op het afgesproken moment nog lekker warm bezorgd!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijk personeel. Een aanrader.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was matig warm. Sateh was goed (1 stokje), wel voorzichtig gekruid, frites was opgebakken? en geen fritessaus. Wij zijn veel beter gewend vd Hekseketel in niet coronatijden. Dit vinden wij geen aanrader.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mixed grill + frites en sla was heerlijk. !

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede portie en vriendelijke bezorger.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk gegeten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, véél en erg lekker.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill laten bezorgen. Deze was uitgebreid en zeer smakelijk. Bezorgingstijd werd van tevoren aangegeven en waarempel op de minuut nauwkeurig was die er ook

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gisteravond erg lekker gegeten. Het eten was nog goed warm , alles netjes verpakt en het smaakte goed! Ook een enthousiaste bezorger maakte het leuk om bij jullie te bestellen.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Samen een heerlijke mixed grill besteld welke goed op tijd bezorgd werd. De gebakken aardappelen waren heerlijk en het vlees was mals gegrild. Onze complimenten weer

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! Heel smaakvol.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben tijdens ons verblijf bij Landal Ameland state 3 keer een bestelling bij jullie geplaatst. En we hebben erg lekker gegeten. Eten werd erg vlot bezorgd en was ook goed op temperatuur. Echt een aanrader!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs en boerenschnitzel gegeten en de bestelling was echt op tijd. Onze complimenten

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, royale porties. Zoals je e gewend zijn als we langskomen. Bezorging stipt en vriendelijk. Zou het zo weer doen maar hoop de volgende keer op het terras te kunnen zitten

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip saté smaakt erg goed, pindasaus lekker pittig, snelle bezorging aan huis!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 of 5 keer besteld deze vakantie bij jullie en wauw we willen nog wel vaker bestellen maar de vakantie is helaas voorbij... tot de volgende keer!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zitten in Ameland state van Landal en de bezorging van de Hekseketel was super! Gewoon aan de deur van het appartement. Het eten smaakte verrukkelijk en het was nog heerlijk warm bij aankomst.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de juiste tijd warm bezorgt Heerlijk thuis uit eten geweest Een aanrader

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed verzorgd. Werd warm en netjes thuisbezorgd. Op deze manier is het heerlijk thuis uit eten. Echt een aanrader!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heerlijk en geleverd op vakantiepark precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk bereid, warm bezorgd!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Evenals de drie vorige dagen hebben we lekker gegeten van de Hekseketel. Goed verzorgd en stipt geleverd.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd uitstekend verpakt bezorgd, zodat het nog goed warm was. Het eten was heerlijk.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de mixed grill smaakte prima, alles voldoende en vers. Vriendelijke en adequate bezorging en belangrijk: het was echt goed warm! voor herhaling vatbaar. dankjewel hekseketel.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, goed verpakt en op de afgesproken tijd bezorgd!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten 🥘 echt Super en een terechte aanrader . Sympathieke , vriendelijke bezorger en keurig netjes op tijd . Een cijfer 10 geef ik nooit , maar 9,5 is meer dan verdiend !!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel! Eten was enorm lekker, zeker een aanrader! Voor herhaling vatbaar! :)

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger, precies op de afgesproken tijd en ook een netjes belletje van tevoren. Het vlees was super mals en de salade was heerlijk. Genoeg eten en heerlijke sauzen. Aanrader om hier te bestellen!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld. Bezorgd in appartement in Hollum. Eten was heerlijk en salade lekker vers. Aanrader!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Leider wurde statt einer Ofenkartoffel Bratkartoffel serviert. Sonst war alles wie erwartet. Im Heksenketel ist es besser. Corona verhindert leider den Besuch im Restaurant. Ihnen weiterhin viel Erfolg. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen ohne Auflagen. Ihnen und den Mitarbeitern alles Gute, vor allem Gesundheit.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed gedaan.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sliptong! Wij komen zeker terug.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laten bezorgen, keurig op tijd. Eten zag er goed en verzorgd uit. Salade apart in een saladebeker. Het was allemaal erg lekker. Volgende x komen we zeker weer. Hopelijk dan weer op het terras

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke Pizza en gauw klaar

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de Mixed grill, kluifduet en spareribs met gebakken aardappelen en frisse salade erbij besteld. Panna cotta toetje na was fijn! Heerlijk gegeten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Fijn dat het goed warm wordt bezorgd door zeer vriendelijk personeel.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De gamba's zijn echt een aanrader!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten. Spareribs.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit voor afhalen het was warm ,alleen varkenshaas was veel te droog Van de mix grill..

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top! Eten was echter stuk minder. Spareribs waren droog en zat geen saus op. Daarnaast waren de portie friet en zalm echter heel karig. Al met al een dikke teleurstelling en je verwacht meer voor €41

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Bezorging was snel en de bezorger was vriendelijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijsnogal hoog voor geleverde producten

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, en heel snel dit is in de coronatijd waaren flexibel en kreeg gelijk het eten mee!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Garnalencocktail, Sliptongen en cheesecake zijn een aanrader Bezorging op het afgesproken tijdstip.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voortreffelijk gegeten en keurig op tijd! Gaan zeker deze vakantie week nog een keer bestellen.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was top! Stond ook netjes klaar op het afgesproken tijdstip.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer als van ouds! Hopelijk kunnen we snel weer in het restaurant terecht. Tot 1e pinksterdag!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, en de bezorging was snel, werd aangegeven dat de bezorging ongeveer om die tijd kwam en dat was ook zo, Top en zeker om nog eens te bestellen

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima, wel half uurtje te laat maar was geen probleem.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snelle bezorging en goed warm! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, royale porties!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en erg lekker!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De boerensnitzel was lekker en groot! En een ruim portie de gamba's met een zeer smakelijke knoflook saus. Alles goed op temperatuur. Echt smakelijk gegeten. De gezelligheid kwam van ons zelf, maar dus wel geholpen door de Heksenketel.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de site besteld en kon tijd van 19.15 aangeven. Al vrij snel een mailtje dat het 19.30 werd. Om 19.45 maar gebeld. Opmerking het is bijna klaar. Om 20.00 geleverd. Waarom een tijd van bezorgen aangeven en waarom niet even bellen terwijl tel nummer bekend is. Hier win je geen vaste klanten mee🙁

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de corona, eten afgehaald en op de hotelkamer opgegeten het was heerlijk, top geregeld en ik hoop dat we weer snel in jullie restaurant kunnen eten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Goed overzichtelijk bestellen. Je wordt op de hoogte gehouden van de bezorging👍 Prima bezorging.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bestelling werd keurig op tijd bezorgd!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top als altijd! Ook in deze tijd blijven jullie kwaliteit leveren.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld van onze salade en de cheesecake ging er daarna ook lekker in. Complimenten

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en goed op temperatuur! Was lekker

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was netjes op tijd!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, helemaal compleet en heel erg lekker! Kortom: TOP!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een goede prijs! Vriendelijk geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ut waar hearlek de carpaccio in de toetjes!!Tot de folgende kear maar weer😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals vlees , mooie ruime porties. Smaakvolle salades. Lekker crème brullé. Kortom Gewelg gegeten! Op de hoogte gehouden van levertijd

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend en lekker gegeten, snelle bezorging.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en ondanks de sneeuwbui op tijd en warm bezorgd!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles op tijd. Goed op temperatuur. Erg smakelijk. Aanrader.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten tegen een schappelijke prijs. Een aanrader!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Tijdens de Corona crisis eten afgehaald. Fantastisch lekker gegeten en snel geholpen. Prima ervaring.1

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo team Hekseketel, dank voor het lekkere eten wat wij mochten ontvangen. Met name de meerval was zeer bijzonder! Vriendelijke afhandeling aan de telefoon en prima bezorging!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Was wel veel ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi op tijd bezorgt👍🏻

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We begonnen met een voorgerecht van ossenhaascarpaccio, heerlijk! Een goed vullend voorgerecht, ook niet zuinig aan met ingrediënten super lekker! Vervolgens begonnen aan het hoofdgerecht. Vier personen hadden een mixed grill en twee personen de kipsate. Heerlijk! Het vlees, de patat en of de gebakken aardappels tot aan de saus en de salade heerlijk!! Op het eind een volle maag, maar toch je wil nog even een afsluiter! Het toetje, cremebrulee. Heeerlijk! Wat een sensatie in je mond! Al met al dus weer heerlijk gegeten! Bedankt :) en hopelijk tot de volgende keer in het restaurant !

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snel bezorgd! Zeker weer een keer bestellen daar.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Echt van genoten en zeker genoeg ;)

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kipsate gehad

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Site werkt perfect. Je wordt van stap tot stap op de hoogte gehouden van de status je bestelling en die komt exact op tijd. En lekker gegeten ook nog :).

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en betaald. De gerechten werden op het gevraagde tijdstip bezorgd. Het eten was heerlijk, ook geleverd met een heerlijke salade. Wij zijn erg tevreden!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was een beetje smaakloos. Iets meer zout en peper en het waren 5sterren geweest.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsaté was heerlijk mals, de frites precies goed en een lekkere salade erbij. Heerlijk gegeten!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten was erg lekker en we bestellen graag nog een keer

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! 😋 Wat mij betreft had er wat minder dressing op de sla gemogen onder de Carpaccio. Maar smaakte prima. De crème brulees werd om gevochten hier. Die waren prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat we vrijdagavond eerst te horen kregen dat de keuken om 19.15 al gesloten was - i.p.v. 19.45, hebben we op zaterdagavond kunnen genieten van een heerlijke mixed grill met salade!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De porties friet waren klein! Prijs in verhouding tot de kwaliteit en kwantiteit ligt te hoog!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd én warm bezorgd.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging waren prima!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en kip piri piri gegeten....om te smullen.😋😋

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar: de bestelling doen, betaling, bezorging en het eten!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was goed warm. Milieuvriendelijke verpakking.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en warm!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging in hotel snel en goed. Eten was ook top, alleen beetje slappe friet door bezorging.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten, portie was voldoende, lekker toetje toegevoegd als gift ( top!)

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, alleen jammer dat ik niet het voorgerecht kreeg wat ik besteld had, stond wel juist op de bon maar iets anders gekregen helaas. Smaakte verder wel goed.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, snelle levering van een overheerlijke maaltijd!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 porties spareribs besteld en een kinderportie voor mijn zoontje van 2. Na de bestelling kregen we meteen een indicatie wanneer het bezorgd zou worden. Indicatietijd klopte precies en kregen netjes met inachtneming van de Corona regels ons eten afgeleverd. Porties waren meer dan goed en er zat ook nog een salade bij (wisten wij niet). Spareribs waren heerlijk. Ook de aardappeltjes en frietjes waren lekker. Frietjes zijn bij bezorging nog wel eens slap, maar dat was hier zeker niet het geval, gewoon lekker krokant. Wat ons betreft zeker een aanrader!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede porties en perfect op tijd geleverd

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Eten was lekker, bezorging top! Dit is echt een aanrader als je op Ameland verblijft. Ik weet zeker dat we hier tijdens ons verblijf nog een keertje gaan bestellen.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer erg goed, we hebben genoten. Tot een volgende keer.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk 😋👍 bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goed verzorgd

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet verwacht, de frietjes waren na de bezorging nog knapperig! Heel goede site, goed menu, goede organisatie, prima bezorging met telefonische aankondiging vooraf.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

afspraak om 18.00 uur kwamen pas om 19.30 dat vind ik niet kunnen had dan even gebeld nu zit je maar te wachten

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, heerlijk eten. Doen we zeker weer.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten was goed warm en het personeel erg leuk. Bedankt voor de leuke ballon

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was top! Erg snel en ze belden even vooraf omdat we in een hotel zitten. Eten was goed warm en erg lekker!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aardig personeel

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Spareribs! Genoten.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mixed grill Mooi rosé Geleverd op afgesproken tijd Aanrader

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en erg lekker!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten. Heerlijk vlees en een lekkere salade. Genoeg keuze qua sausjes Alleen mocht wel iets meer friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mix-grill was heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers gebakken brood en heerlijke snackjes! Super

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het! En fijn dat jullie meedachten met ons dieet!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke malse slibtong and spareribs gegeten. Salade apart in een beker is ook een goed idee. Kinderen lekker patat met frikandel. Was blij dat ik voor de jongens 1 portie had voor 2 kinderen want er was meer dan genoeg. Kinderporties zouden wat mij betreft iets kleiner kunnen maar liever teveel dan te weinig ;)

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens onze heerlijke week hebben we 2 keer bij de heksenketel bestelt. 1 keer muzes grill en 1 keer de grote garnalen. Beide keren was t heerlijk. Hele goede kwaliteit van vis en vlees. Heerlijke frites en alles lekker warm. De bezorgers waren op tijd en heel klantvriendelijk !! Echt n aanrader!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja super de salade mag wel zonder olijven en mis de bekende gepofte aardappelen maar voor de rest goede kwaliteit prijs verhouding

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte erg lekker. Bezorging netjes op tijd

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging volgens afspraak

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar. Goede berichtgeving over bezorgtijdstip.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sliptong was heerlijk. Ook gerecht compleet met frisse salade. prima !

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten we hebben genoten.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voor elkaar en erg smakelijk. Een aanrader op Ameland !

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd,lekker warm en heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Mixed grill en spareribs met creme brulee als nagerecht alles heerlijk op smaak. Bief heerlijk mals en medium gebakken. Kip sappig en spareribs verrukkelijk. Lekkere salade en malse friet erbij . Helemaal goed!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, gamba’s en carpaccio

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en precies op de afgedproken tijd geleverd. Top. Mooie manier van bestellen en afrekenen op hun website. Perfect in deze coronatijd.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mix grill was erg goed

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede portie, mooi optijd bezorgd en het smaakte allemaal heerlijk! Zeer aan te raden!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestel wel weer als we geen zin hebben om zelf te koken. 😊

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut precies afgeleverd, volledig corona Proof, netjes verpakt en waaaarm. Erg lekker gegeten, ook dat is niet onbelangrijk. Ruim voldoende vlees, lekkere échte gebakken aardappelen en salade.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met name lamsvlees was erg lekker. Bezorging was super snel.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals we gewend zijn weer erg lekker! Voor de eerste keer nu gebruik gemaakt van de thuisbezorgfunctie. We komen de volgende keer graag terug in het restaurant, maar de afhaal deed niet onder aan de restaurantervaring! Ook bezorging was top! Keurig op tijd en het eten was nog lekker warm en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies genoeg. Niet overvol, maar wel voldoende. Ook ruim voldoende sausjes. Spareribs mochten iets meer gekruid. Patat mocht iets meer door gebakken. Bezorging was wel kwartier later dan besteld. Wel top aan de deur afgeleverd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed verzorgd gebracht

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met goed verzorgde afhaalmaaltijden.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles nog goed warm en mooi op tijd bezorgd. Echt genoten! Ook heel goed rekening gehouden met glutenvrij. Dikke 10!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsaté was super. De gebakken aardappelen waren niet gebakken bij de schnitzels en overall was het eten flauw van smaak. Bezorging was zeer attent.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (op onze hotelkamer), bezorging was precies op tijd, met een vriendelijk telefoontje vooraf. Klasse!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima: de zalm was uitstekend, er hadden wel wat meer gebakken aardappelen bij gemogen om dat deze zo goed smaakten. De desserts waren ook 👍. Alles mooi verpakt. Goed alternatief voor het wegvallen van het uit eten gaan.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld vanaf het vakantie adres, eten was precies op tijd op de afgesproken plek, super! Spareribs waren goed, maar vielen niet van het bot af. Gevulde pasta was boven verwachting goed, lekkere smaak. Kippen vleugeltjes waren goed en lekker gekruid, maar waren pootjes ipv vleugeltjes. Overal zat lekkere frietjes, salade en saus bij, top! Heerlijk gegeten.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Bezorging op afgesproken tijd. Hulde

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden geen zin in koken, dus werd het afhalen. Bestellen via de site was eenvoudig, afhalen ging sdoepel en precies op de gecommuniceerde tijd. Alle eters hebben genoten van de maaltijd. Alleen jammer, dat patat zich zo slecht laat vershouden bij afhaaletren. Maar daar kan de Heksenketel ook niets aan doen.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker, sommige aardappeltjes wat koud. Salade goed

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit voldeed niet helemaal aan onze verwachting. De mixed grill had allemaal dezelfde kruiden, en het vlees was niet heel mals.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3x zalm 1x mixxed grill Was heerlijk! En exact op tijd bezorgd. Top!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Systeem stond uit

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Strak op tijd en heerlijk gegeten. Ruime porties en knapperige friet. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was in orde echter prijzig voor de hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dankzij het heerlijke eten en de fijne service hebben we genoten van "ons avondje thuis uit eten". Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte prima, aanrader dus.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Bezorging stipt op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel fijn. Alleen jammer dat er niet iets van een vorkje voor de salade was. Op onze hotelkamer hadden we die niet😉

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, besteld, keurig per email bevestigd en op tijd bezorgd. Precies de kwaliteit die we van “De Heksenketel” gewend zijn, alleen hebben we de gepofte aardappels bij de gerechten gemist:(

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas nog niet in het restaurant zelf geweest wegens de huidige lockdown. Gelukkig was bestellen wel mogelijk en daar geen spijt van! 4 heerlijke gerechten en allen prima kwaliteit! Bezorging stipt en vriendelijk en zelfs de friet was knapperig (anders meegemaakt) verpakking prima. Hopelijk volgend jaar het restaurant bezoeken

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, lekker eten, waar voor het geld. Een echte aanrader!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd bij de hotelkaner. Top!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten in royale porties, veel smaak en aardige heksen. Betoverende ervaring

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service en heerlijk gegeten. Bezorging precies op tijd!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was overheerlijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader als je thuis bezorging voor op Ameland zoekt! Was erg lekker!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was even lekker. Zeer goede kwaliteit voor een nette prijs. Bestemming precies op tijd geleverd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Helaas zonder de ambiance van het restaurant, maar met dezelfde kwaliteit! Voor herhaling vatbaar.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd gehaald bij de hekseketel. Een restaurant wat begrijpt hoe je in slechte tijden toch kunt overleven. Goede prijs kwaliteit

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , goede salades en heerlijke cheesecake, prima bezorging 👍

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de stroomstoring hebben wij een lekkere maaltijd mogen ontvangen, top!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een redelijke prijs. Correcte bezorging op het afgesproken tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima 👍🏻 Eten was heerlijk en mooi op tijd bezorgd

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten en het was nog lekker warm. Goed verzorgde mixed grill

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect !! Mooi op tijd bezorgt ,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op zich prima zag er verzorgd uit, een beetje jammer dat het niet echt warm was.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig geleverd Heerlijk gegeten Dank jullie wel

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top. Goed geregeld en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect,ook de bezorging. Voor herhaling vatbaar!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm, schnitzel en spareribs waren heerlijk! Goede porties met lekkere salade. Een aanrader.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima service!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alles goed warm, frietjes krokant en op afgesproken tijd bezorgd.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Eten was heel smaakvol en van uitstekende kwaliteit. Bestelsysteem makkelijk en duidelijk, goed geregeld en op tijd. Tip: een beetje minder royaal met de dressing over de vissalade en met de olijfolie over de vegapasta mag best, maar is misschien een kwestie van smaak. Aanrader!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Met name de maaltijd salades waren geweldig.Dank je wel voor het bezorgen op ons vakantie adres.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed. Grote portie, fijne sauzen, krokante frites

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging precies op tijd en het eten was geweldig. Echt heerlijk gegeten.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Broodbox en kipsate. Echt een aanrader.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles perfect gezorgd

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De erwtensoep was enorm goed gevuld en van een uitstekende kwaliteit. Bezorging prima en op tijd. Bestellen zeker nog eens.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was matig. Kip was erg droog en taai. Het garnituur van de schnitzel was niet goed doorbakken en de schnitzel was al koud.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Lekker en snelle , goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste ik mijn appelmoes, maar voor de rest als van "ouds" kwaliteit zoals ik gewend ben.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam keurig op tijd en heel vriendelijk. Eten was heerlijk en nog erg warm. Lekkere smaken, ruimschoots genoeg en ook de friet inclusief sausjes waren erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel vrijdag als zondag heerlijk genoten van jullie eten. Eenvoudig te bestellen en een fijne bezorger. In tijden van corona hebben jullie het goed op orde, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Ook de salade die erbij zat was fantastisch! En de toetjes...... voortreffelijk! Dat we iets langer moesten wachten dan we gevraagd hadden, was hierdoor zeker geen probleem!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, via mail bestelling volgen prima en bezorging op schema. Goede prijs-prestatie verhouding.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, lekker en snel bezorgd!!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorgd in warmhoudkist dus het eten was goed warm. Gaan we nog eens doen.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker, alles top en snel bezorging!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekkere spareribs. Maar de bijgerechten vielen erg tegen. Bakje patat en bakje sla (snackbar stijl) van een restaurant met ook zulke prijzen verwacht je toch net even iets extra als bijgerecht (bijv zoals op veel foto's het stukje mais oid) . De sauzen waren dan weer too much (misschien op de site een extra kopje maken welke sauzen iemand erbij wilt. Nu veel verspilling lijkt mij)

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wellicht is het diner iets te lang onderweg geweest. En daardoor te zeer afgekoeld. Misschien een tip: vervoer in warm houd box.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had van mij wel iets meer gekunt voor de rest was het heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling van spareribs en kipsaté was prima naar wens. Toen ik zag dat er maar één stokje satevlees was schrok ik even, had er (mede gezien de prijs) twee of drie verwacht. Achteraf bezien viel het reuze mee, het was een “rijk gevulde stok”.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, meer dan voldoende en prima bezorgservice van de heks op tijd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, netjes op tijd afgeleverd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld! Bestellen is makkelijk, bezorging keurig op tijd, lekker eten, goed verpakt! Top!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gebakken aardappels, mixed grill was ook een flinke portie. Top!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en zeker voor herhaling vatbaar

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten gehad! Vanavond snel weer bestellen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top! Tnx Lotte, Barend en Kick. :-)

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld en heerlijk gegeten

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede portie. Snelle levering, vriendelijke bezorging.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeelijk gegeten, het was lekker, warm en op tijd.. Dank jullie wel !!! En succes in deze moeilijke tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging stipt op tijd, eten goed warm. Was top.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super goede kwaliteit en warm thuisbezorgd. Lekker toetje erbij besteld en je hebt het restaurant aan je eigen keukentafel. Aanrader!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Goede kwaliteit van eten, en de bezorging was snel en erg vriendelijk

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om te bestellen, op tijd bezorgd. En het eten was heerlijk

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer mega lekker😇

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijke maaltijd, dat maakt ons verblijf in de stay@home tijd toch wat aangenamer!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond hebben wij voor het eerst eten besteld bij de Hekseketel. Eerder hebben we er wel eens in het restaurant gedineerd. Maar helaas kan dat nu even niet. Maar wat een goed alternatief is dit zeg! Allereerst hele fijne bezorging. Het eten zag er super goed verzorgd uit. En we hebben werkelijk geweldig gegeten! Echt alsof we thuis uit eten waren. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd, top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en lekker. Zo lekker dat we 2 keer in 1 week daar hebben besteld.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Netjes zoutarm zoals besteld! En netjes op tijd bezorgd!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben blij dat ik hier iets te eten heb besteld. Zooo lekker, vlees was "op het punt" gebakken. Aardappelen ook lekker gebakken, frisse salad en sauzen erbij. WOW!!! Als je honger hebt, bestel hier! 😍 Op duits: Ich bin froh, dass ich hier etwas zu essen bestellt habe. Fleisch war "auf den Punkt" gegart, gebratene Kartoffeln auch perfekt zubereitet, frischer Salat und leckere Soßen / Dips dazu. WOW! Wenn ihr hungrig seid: bestellt hier! 😍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, het eten was van hoge kwaliteit, net zoals we gewend waren in het restaurant. Onze complimenten, een echte aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker gegeten

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de spare ribs waren voortreffelijk!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het kindermenu hadden we zalm zonder hollandaisesaus besteld, omdat onze dochter dat niet lust. Helaas lag de overigens heerlijke zalm toch onder een flinke laag saus. Echt jammer. Nu heeft ze er bijna niet van gegeten. Aan tafel geserveerd hadden we het terug gestuurd, nu kan dat niet. De mixed grill kreeg qua kwaliteit 5 sterren, de spareribs waren wat droog..... Dat kost een ster.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer als we op Ameland zijn, komen we eten bij ons favoriete restaurant. Dit keer dus maar bestellen. Maar het was super lekker weer. Bezorg service prima.

Reactie van Restaurant de Hekseketel:Wat goed om te horen, daar doen we het voor! Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen in ons restaurant! hartelijk dank voor uw reactie!